Get Adobe Flash player

 


A7 Training & Advies

Rengerslaan 14a

9615 AM Kolham

T. 0598 381551
M. 06 24236323
E. info@a7training-advies.nl

Ik ben Arian Hosman, geboren in 1971 en bijna mijn levenlang transportenthousiast.
Na de middelbare school ben ik aan de autotechnische school in Apeldoorn begonnen te studeren. Destijds de enige onderwijsinstelling op autotechnisch vakgebied en veruit een autoriteit op dit vlak. Binnen de autotechniek heb ik gekozen voor de richting vervoerstechniek en logistiek. Dat houdt in dat logistieke- of vervoerstechnische vraagstukken niet in eerste instantie theoretisch of wiskundig worden benaderd, maar juist een praktische (technische) aanpak kennen. Daarnaast werd er een stevige basis gelegd voor algemene bedrijfskunde en personeelsmanagment.

Na deze opleiding en het vervullen van de militaire dienst heb ik eerst ongeveer 7 jaar nationaal en internationaal gereden. Een jongensdroom die ik met veel plezier vervulde en tegelijkertijd invulling gaf aan mijn behoefte om als leidinggevende ook over praktijkervaring te beschikken. "Weten waar je over praat" is daarom ook 1 van de bestanddelen van mijn functioneren.

Vervolgens ben ik via de functie planner doorgeschoven naar adjunct directeur en wagenparkbeheerder. Met veel plezier en inzet heb ik mij al die jaren ontwikkelt binnen de branche, toch merkte ik dat het voor mij te eenzijdig was. In 1999 ben ik daarom naast mijn baan begonnen met het geven van lessen in diverse vakken op transportgebied zoals bijvoorbeeld de vakbekwaamheid voor ondernemers, maar ook een zelfopgezette cursus planner wegtransport.

Ervaringen en ontwikkelingen hebben er toe geleid dat ik mij sinds 1 oktober 2012 volledig zelfstandig heb gemaakt als trainer en adviseur. De klantenkring bestaat uit opleidingsinstanties, eigenrijders, transporteurs en branchegerelateerde dienstverleners.

Kernwoorden die op mij van toepassing zijn: analyserend, oplossingsgericht, assertief, enthousiast, breed geïnteresseerd, betrokkenheid, loyaal.
Wellicht is bovenstaande omschrijving voor U een aanleiding om contact met mij op te nemen. Ik kan het U aanraden, het is een kleine moeite om te doen en wie weet wat het ons brengt.

Hartelijke groeten
Arian Hosman